Paleodieet – Oerdieet

De meest gezonde voeding voor de mens? Paleodieet = oerdieet = paleolitisch dieet = oorspronkelijk natuurdieet van de oermens

Over ons


Paleodieet.be is een particulier initiatief dat met informatie het natuurlijk voedingsdebat wenst te ondersteunen.
We hopen dat www.paleodieet.be een inspiratiebron en uitwisselingspunt kan zijn voor bewust levende mensen, die streven naar een gezonde levenswijze, in respect voor de natuur en het menselijk lichaam.
Niet evident in een maatschappij die hoe langer hoe meer ziekten probeert te bestrijden met door de commercie opgedrongen chemische middelen, in plaats van zichzelf gezond houdende organismes te creëren, in harmonie met de natuur en onze enige aarde.

Onze voeding zou ons medicijn moeten zijn
Ons medicijn zou onze voeding moeten zijn
Socrates

Disclaimer
We beschouwen deze informatie als een interessante invalshoek bij de zoektocht naar het ideale dieet, dat voor iedereen persoonlijk is. We waarschuwen er wel voor dat het overschakelen naar het paleo-dieet of oerdieet of het daarmee experimenteren, zeker niet voor iedereen geschikt is en onder leiding van een deskundige dient te gebeuren. We wijzen dan ook elke verantwoordelijkheid af ivm op deze site genoemde methodes, recepten en diëten. Deze algemene informatie is zeker niet bedoeld als diagnose, voorkomen of genezen van ziekte. Wel als horizon-verbredende inspiratiebron.